Köszöntő

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm Önt a Centenáriumi Általános Iskola honlapján. Örömmel vesszük bejelentkezését, érdeklődését.

Honlapunk célja, hogy tájékoztatást adjon az intézményünkben folyó oktató-nevelő munkáról, és hasznos információkkal szolgáljon a tanévvel kapcsolatos aktualitásokról.

A következő oldalakon szeretnénk bemutatni intézményünket, az itt folyó pedagógiai munkát, az iskola sokszínű tevékenységét, hétköznapjait és ünnepi pillanatait.

Iskolánk fontosnak tartja, hogy olyan humánus környezetet biztosítson, ahol a gyerekek tiszteletet és odafigyelést kapnak. Problémáik megoldására, örömeik megosztására mindig találjanak valakit, akihez bizalommal fordulhatnak. Megteremtjük a feltételeit annak, hogy kibontakoztathassák tehetségüket, leküzdhessék hátrányaikat, gátlásaikat és képességeiknek megfelelően teljesíthessenek.

Kollégáimmal igyekszünk nyitott, kíváncsi, talpraesett gyerekeket nevelni, akik felelősséget vállalnak önmagukért, embertársaikért, környezetükért, és képesek képviselni ezeket az értékeket a mindennapi életben. Lehetőséget biztosítunk a versenyképes, használható tudás megszerzésére, a folyamatos változásokhoz való rugalmas alkalmazkodásra, az ismeretek állandó bővítésének lehetőségére. Így megvan rá az esély, hogy gyermekből boldog felnőtté váljanak.

Jó böngészést kívánok!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, látogasson el hozzánk!

Horváthné Sabáli Éva
intézményvezető